Vleesbijbel
€34,99 €34,99
Op voorraad in winkel en webshop
Beschrijving
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt.
Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meester slager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Hardcover
496 pagina's
Andere suggesties…
-
Vleesmes 20cm 4sterren Zwilling
€72,99 €72,99 Toevoegen aan winkelwagen -
Braadslede 36cm grijs Peugeot
€48,99 €48,99 Toevoegen aan winkelwagen -
Vleesmes 20cm Integra Sabatier
€46,50 €46,50 Toevoegen aan winkelwagen -
Aanzetstaal Diamant Olive Forged
€70,99 €70,99 Toevoegen aan winkelwagen -
Aanzetstaal 23cm Zwilling
€24,99 €24,99 Toevoegen aan winkelwagen -
Vleesmes Brute Forged
€61,99 €61,99 Toevoegen aan winkelwagen