Beschrijving
DIT IS EEN WERELDPAN! De nieuwste rvs koekenpan van Demeyere maar plakt nauwelijks aan! Wij vinden het een topper. Vanaf nu kan iedereen in roestvrijstaat bakken!
Of je nu vlees, vis of groenten wilt bakken, met de Silverline 7 pan heb je maar één pan nodig. Dankzij de innovatieve NanoTouch technologie hoef je je geen zorgen te maken over een antiaanbaklaag. De Silverline 7 bakpan is volledig vervaardigd uit ons exclusieve 7-lagenmateriaal, wat zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling. Het unieke bakoppervlak met de exclusieve NanoTouch structuur maakt bakken in roestvrij staal eenvoudig en effectief. Of je nu magere kip, een sappig stuk zeebaars of knapperige aardappeltjes wilt bereiden, de micro-oneffenheden in het oppervlak zorgen voor een optimale verdeling van vetstoffen, zelfs bij minimale hoeveelheden. Deze 20 cm pan ligt comfortabel in de hand en presteert uitstekend op elk type fornuis, met name op inductie. Dankzij de exclusieve TriplInduc®-technologie bak je op inductie efficiënter en met precieze temperatuur controle, waardoor je tot wel 30% energie bespaart. Zodra de pan de juiste temperatuur heeft bereikt, kun je het fornuis lager zetten, terwijl de pan de ideale baktemperatuur behoudt. Heb je de neiging om met mes en vork in je pan te snijden? Geen zorgen, deze robuuste bakpan met NanoTouch bodemstructuur kan daar uitzonderlijk goed tegen. Dankzij onze unieke lastechnologie is de steel ?stevig en hygiënisch bevestigd. Bovendien blijft de pan dankzij de Silvinox® oppervlaktebehandeling moeiteloos schoon en glanzend, zelfs na talloze wasbeurten in de vaatwasser. De Silverline 7 staat garant voor jarenlang bakplezier en is jouw trouwe assistent in de keuken.
- Ontwikkeld en vervaardigd in België
- 7-lagenmateriaal geeft je de beste warmtespreiding en perfecte temperatuur controle
- NanoTouch – uniek oppervlaktestructuur voor eenvoudig bakken in roestvrij staal – Dit parelstraalproces creëert een microscopisch reliëf in het bakoppervlak, dat niet alleen heerlijk krokant bakt maar ook zeer krasbestendig is.
- TriplInduc® – kook tot 30% sneller, efficiënter en met meer controle op inductie
- Geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie, en de oven
- Geschikt voor de afwasmachine
- Silvinox® – je roestvrijstalen kookgerei verkleurt niet en is eenvoudig te reinigen
- Roestvrij staal: levenslang knapperige bakprestaties
- 30 jaar fabrieksgarantie
- Bodemdiameter 14cm
TriplInduc
Nog meer dan bij andere kooksystemen is de kwaliteit van het kookgerei essentieel bij inductie. Dankzij de unieke materialen en technologieën is koken op inductie met Demeyere Silver nog sneller, nog veiliger, beter regelbaar en nog energiebesparender en dit dankzij TriplInduc. TriplInduc is een unieke combinatie van legeringen die ervoor zorgt dat men op ieder moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen. Bovendien geeft TriplInduc tot 30% meer rendement op inductie en verzekert het dat de bodem vlak blijft, zelfs na jarenlang gebruik. Dit uniek materiaal wordt zowel in de bodem van de kookpotten als sauspannen gebruikt.
Silvinox
Silvinox is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. Zelf geen zin in de afwas, geen probleem. Dankzij Silvinox en de ingekapselde koperen bodem zijn de Demeyere Silver kookpotten en pannen vaatwasmachinebestendig. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik.
Perfecte gietrand
De rand van de pan wordt in een speciale vorm geplooid zodat je zowel zeer vloeibare vloeistoffen zoals water als dikkere sauzen kan uitgieten zonder te knoeien.
Reinigingstip voor je Nano Silverline-7 koekenpan
De Demeyere Nano Silverline-7 koekenpan heeft een subtiel reliëf in de bodem, waardoor hij wat sneller vlekken kan vasthouden. Gelukkig is dit eenvoudig te voorkomen én te verhelpen met de juiste verzorging.
- Direct afwassen in heet water en niet laten staan. Zo blijven resten niet hechten.
- Hardnekkige vlekken? Maak de pan schoon met Demeyere creme en het Homiez sponsje, soda, kook hem even op met een scheutje afwasmachinemiddel of gebruik een beetje ovenreiniger.
- Voorkomen is beter dan schoonmaken: gebruik de juiste vetstof (geen olijfolie) en houd de temperatuur onder controle. Zet je fornuis niet hoger dan 3/4 van het vermogen om oververhitting en aanbakken te voorkomen.
Met deze tips blijft je pan in topconditie en geniet je langer van de uitstekende bakresultaten! - Download hier de tips voor de Nano Silverline-7 koekenpan.
Lees hier de algemene handleiding van het gebruik van de roestvrijstalen pan.
Meer instructiefilm vind je via deze link.
Twijfel je over welke koekenpan je moet kiezen, roestvrijstaal of antikleef? Lees dan hier mijn blog over koekenpannen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.