De beste kookwinkel van het Westland
Dit dessert ziet er uit alsof je heel veel tijd in de keuken heb gestaan. Maar dat valt erg mee. Dankzij de Plate-It mal ziet het gerecht er professioneel uit maar is eenvoudig te maken. Ik oogstte er veel succes mee 🙂
Download dit recept als PDF-bestand
Dit dessert is té lekker! Als je er aan begint dan blijf je eten… Maak hem minimaal een halve dag voor het serveren zodat de smaken lekker in kunnen trekken.
Dit smakelijke dessert bestaat uit een compote en een vanillepudding. Je kunt ze beide in de Magimix Cook Expert bereiden maar natuurlijk ook op het fornuis. Presenteer het dessert in een glaasje zodat je de laagjes goed ziet.
Download dit recept als PDF-bestand
Alles weten over de geschiedenis van de pannenkoek, uitleg over het bakken van deze lekkernij en natuurlijk volop recepten? Download dan het Demeyere e-book.
De watermeloen is de pizzabodem, beleg deze met allerlei soorten fruit en je hebt een fantastisch dessert!
Download dit recept als PDF-bestand
Eén van mijn favoriete desserts..?
En super simpel om te maken. Ik heb hem hier gepresenteerd in een klein gietijzer pannetje maar het kan in elke ovenvast schaaltje.
Wie maakt er nog zelf pudding? Ik hoor vaak zeggen er is zoveel te koop dus waarom in de keuken staan? Nou, gewoon omdat het leuk is om te doen en je veel meer lof oogst met iets zelfgemaakts dan met een Mona toetje!
Dit is mijn bitterkoekjespudding. Makkelijk om te maken.
MMM, fudge…
Hou je ook zo van deze zoete traktatie? Ik heb hem nu al een paar keer zelf gemaakt en oh wat is dit lekker 🙂 En helemaal niet moeilijk. Zelf smelt ik de chocolade in de slowcooker, maar het kan ook au-bain-marie.
Het is altijd leuk en lekker om een feestelijk diner af te sluiten met koffie en een likeurtje. Nog leuker [ en lekkerder ] is het dan als de likeur zelf gemaakt is. Het is in tien minuten klaar, maar dan moet het nog minstens zes tot acht weken staan.
Wie maakt er nog hangop? Het is een beetje een vergeten recept. Met gasten vind ik dit een makkelijk toetje en heerlijk is!
Samen met mijn vriendinnen heb ik recepten uitgetest én gefotografeerd. Mieke heeft deze Lemon Tiramisu voor ons gemaakt. Het is een verrassend lekker toetje.
Schil de peren en appels en verwijder het klokhuis, snijd ze vervolgens in stukjes en doe ze in
de slowcooker.
Tijdens de koude winterdagen is heerlijk om je te verwarmen aan een glas glühwein. Niet moeilijk om te maken.
Stoofperen staan traditioneel op veel Kerst menu’s. Maak de peren extra luxe door ze in 2 kleuren te presenteren. Het is niet moeilijk maar kost wel meer tijd als alleen stoven.
Al jaren wilde ik de originele Engelse Christmas Pudding maken. Met een engels recept is het gelukt. Het resultaat is heel vol van smaak. Officieel maak je deze al begin november maar tot een week voor Kerst lukt het prima. De Christmas Pudding wordt niet gebakken maar gekookt!
Reguliere | Openingstijden |
---|---|
Maandag | gesloten |
Dinsdag t/m Vrijdag | 09.30 - 17.30 |
Zaterdag | 09.30 - 17.00 |
Vakantie sluiting | 20 t/m 28 april 2025 |
Telefoon | 0174-622168 |
Klik voor Whatsapp | 06-12393245 |