De beste kookwinkel van het Westland
De meeste pastasauzen worden bereid met gehakt. Wij vinden deze versie met draadjesvlees veel smakelijker. Het recept is perfect voor de sudderpan maar kan ook in de slowcooker of multicooker. Ik ben benieuwd hoe jij hem vindt.
Download dit recept als PDF-bestand
Een smakelijke haché waar je sambal oelek (bepaal zelf hoe pittig je hem wil eten) en gember aan toevoegt. Heerlijk in de koude wintermaanden met gestoofde rode kool. Maak hem in de slowcooker, gietijzeren braadpan of Demeyere sudderpan.
Deze stoofpot is verrassend smakelijk. De speculaaskruiden geven een aparte smaak aan dit gerecht. Lekker met een knolselderij puree. Het recept is geschikt voor de slowcooker of braadpan.
Sous vide bereiding kost wat meer tijd, maar dan heb je wel de meest smakelijke sudderlapjes ooit!
De aubergine is geen favoriete groente in Nederland. Maar je kan hem zo makkelijk vullen met een gehaktmengsel en dan wordt hij super smakelijk.
Probeer het eens!
Een super makkelijk recept die je maakt in de slowcooker of ExpressPot. Je kan hem ook in een gietijzeren braadpan maken, die je in de oven zet. Lekker op een broodje of bij de warme maaltijd.
Een heerlijke vulling van kipgehakt, zongedroogde tomaten en pijnboompitjes in de paprika. Gestoomd in de WMF Vitalis, maar kan natuurlijk in elke stoompan of stoomoven.
Samen met René heb ik een workshop paté maken gevolgd bij Slagerij Vrijenhoek in Rijswijk. De basis van elke paté is gelijk. Door de toevoegingen wordt elke paté anders en krijgt een unieke smaak.
In de wintermaanden smaakt een stoofpotje heerlijk. In deze variant wordt er espresso koffie aan toegevoegd. Het geeft net een lekker bittertje. je kunt hem maken in een gietijzeren braadpan of in de slowcooker.
Een heerlijke Griekse rundvlees stoofschotel. Geschikt voor de slowcooker maar aan natuurlijk ook in de braadpan of oven gegaard worden.
Een sappige rollade uit de slowcooker. Naast de snijden van de uien en appels hoef je er verder niets aan te doen. De slowcooker doet zijn werk.
Kneed het gehakt met de eieren, paneermeel en kruiden door (je kan natuurlijk naar je eigen smaak kruiden) Leg op een bakplaat een vel aluminiumfolie en druk daar het gehakt op uit. Het moet overal even dik zijn.
Reguliere | Openingstijden |
---|---|
Maandag | gesloten |
Dinsdag t/m Vrijdag | 09.30 - 17.30 |
Zaterdag | 09.30 - 17.00 |
Vakantie sluiting | 20 t/m 28 april 2025 |
Telefoon | 0174-622168 |
Klik voor Whatsapp | 06-12393245 |