De beste kookwinkel van het Westland
Een maanden terug aten we in een restaurant maissoep, dit was zo smakelijk, dat wilden we wel vaker eten. Ik heb dit recept voor je ontwikkeld. Ik maak hem in de Demeyere sauspan 20cm, makkelijk om aan te fruiten en daarna te laten koken.
Download dit recept als PDF-bestand
Met dit recept kan je lezen en ervaren hoe simpel je in de Magimix Cook Expert een soep maakt. Je kunt deze natuurlijk ook in een soeppan maken en daarna met de Bamix staafmixer pureren.
Deze tomatencappuccino heb ik gegeten tijdens een lunch bij mijn vriendin Gini. Een heerlijk voorjaarssoepje, en niet moeilijk om te maken. Ik heb het recept van Gini gekregen, je kunt hem downloaden.
Wij fietsen graag een rondje om bij de stalletjes groente en fruit te kopen. De courgettes kopen we altijd op de Laan van de Heilige Lambertus in de Heenweg. Super mooie, grote courgettes voor 50 cent per stuk! En als je dan veel hebt, nou dan maak ik er een lekkere pan courgettesoep van.
Deze frisse soep is een heerlijk voorgerecht tijdens de warme dagen. Het recept is van mijn vriendin Gini van Asperen. Zij serveerde deze smakelijke soep tijdens een vriendinnenlunch.
Even snel een soep je maken? Deze tomatensoep staat binnen een kwartier op tafel als je de snelkookpan gebruikt. En de ingrediënten? Die heeft iedereen altijd in huis. Ik maak deze soep vaak tijdens de snelkookpan demonstratie, de klanten zijn er dol op. Eet smakelijk!
Dit is een super eenvoudig recept voor een heerlijke tomatensoep. Hij smaakt zoals je hem bij de Chinees eet, een beetje stroperig en zoet.
Maak snel een heerlijke uiensoep in de snelkookpan. Binnen 10 minuten een heerlijke soep op tafel!
Lekker krokant hapje uit de airfryer.
Deze soep is lekker stevig en daardoor perfect als maaltijdsoep. Het is een recept voor de Magimix Cook Expert maar hij kan natuurlijk ook in een soeppan bereid worden.
Een makkelijk te maken recept. Je kunt hem meenemen als lunch maar is ook geschikt als een koud voorgerecht. Je kunt hem voorbereiden en in de koelkast bewaren.
De sjalot fijnsnijden en in een steelpan met de olijfolie lichtbruin bakken.
Voeg de bouillon en kidneybonen erbij en kook dit ongeveer 5 minuten tot de bonen zacht zijn.
Spoel de kikkererwten goed af en dep ze goed droog. Meng in een kommetje de 2 theelepels sesamolie door de kikkererwten.
Havermout fijnmalen in de keukenmachine. Als dit fijngemalen is, de dadels toevoegen en dit geheel fijnmalen.
Reguliere | Openingstijden |
---|---|
Maandag | gesloten |
Dinsdag t/m Vrijdag | 09.30 - 17.30 |
Zaterdag | 09.30 - 17.00 |
Vakantie sluiting | 20 t/m 28 april 2025 |
Telefoon | 0174-622168 |
Klik voor Whatsapp | 06-12393245 |